NAVŠTIVTE NAŠE DALŠÍ WEBY (objednávky Vám rádi sloučíme za jedno poštovné):

www.vseprozdravi-tcm.cz

www.tiande-tcm.cz

 

 

Získejte slevu a další výhody!

Rádi byste nakupovali esenciální oleje a výrobky Young Living pravidelně a za zvýhodněné ceny? Využijte možnosti registrace, která Vám přinese celou řadu výhod. Více informací čtěte zde...

 

ONLINE KATALOG VÝROBKŮ

společnosti Young Living

Katalog produktů Young Living 2019

 

PRŮVODCE "JAK SE NALÍČIT"

se Savvy Minerals (online katalog)

Katalog: Líčení se Savvy Minerals - jak na to?

 

DOPORUČUJEME:

Kosmetika RosMarina

www.stistko.info

Lesní klub Modřínek


Úvod » Jednoduché oleje » Myrta esenciální olej 5 ml


        

Myrta esenciální olej 5 ml

Myrtle Essential Oil

skladem

 

Číslo produktu: 359508
Výrobce: Young Living
bez DPH : 379 Kč
s DPH (21 %):
459 Kč

do košíku:
  ks  

Myrta má povznášející aroma, které je příjemné při použití v difuzéru. Má rovněž zklidňující vlastnosti, které při aplikaci na pokožku pomáhají zkrášlit a posílit vzhled zdravě vypadající pleti. Hlavními složkami jsou alfa-pinen, eukalyptol a limonen.

Myrtus communis, myrta obecná pochází ze Středomoří, jejím domovem jsou zejména ostrovy Korsika a Sardinie. Tato vzácná aromatická bylina je zmiňována v mnoha historických spisech. Starověké texty rovněž uvádějí použití myrty k překonání dýchacích potíží, ačkoli to dosud neověřil žádný klinický výzkum. Římané považovali myrtu za nepostradatelnou okrasu zahrad a rozšířili tento keř po celé říši.

Hlavní přínosy:

  • Podporuje vzhled zdravé pokožky.
  • Myrta při rozptylování do ovzduší povznáší mysl a vyvolává euforii.
  • Lze inhalovat přímo z lahvičky.

Jak používat

Lokální: Naneste na požadované místo. V případě citlivější pokožky zřeďte 15 kapek v 10 ml komplexu V-6.

Vůně: Rozptylujte v difuzéru 30 minut třikrát denně.

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Těhotné nebo kojící ženy, osoby užívající jakýkoli léčivý přípravek nebo trpící jakoukoli chorobou by se měly před použitím poradit se zdravotnickým odborníkem. Může dojít ke zvýšené citlivosti kůže.

Přísady

Olej z listů Myrtus communis

ZGJiYjVh